Σας ενημερώνουμε ότι κατά το σχολικό έτος 2023-2024 λειτουργεί στο σχολείο μας Ε.Δ.Υ. (Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης), η οποία αποτελείται από Ψυχολόγο, Κοινωνικό Λειτουργό, μία Καθηγήτρια Ειδικής αγωγής, μία εκπαιδευτικό του σχολείου ως γραμματέα και πρόεδρο τη Διευθύντρια κα Παπακωνσταντίνου Παρασκευή.
Ο στόχος της ΕΔΥ είναι η συμβουλευτική κοινωνικοσυναισθηματική και μαθησιακή υποστήριξη των μαθητών, των οικογενειών τους και των εκπαιδευτικών. Ειδικότερα, σκοπός της Ε.Δ.Υ. είναι: α) η διερεύνηση και ο εντοπισμός των εκπαιδευτικών και ψυχοκοινωνικών αναγκών του συνόλου των μαθητών της σχολικής κοινότητας συμπεριλαμβανομένων και των μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και β) η υλοποίηση εξατομικευμένων ή ομαδικών δράσεων πρόληψης ή/και παρέμβαση με στόχο την ενίσχυση των γνωστικών και ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών και η υποστήριξη εκπαιδευτικών και γονέων της σχολικής μονάδας, όπου καθίσταται αναγκαίο.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι κάθε Πέμπτη θα βρίσκεται στο σχολείο μας η ψυχολόγος Αθανασίου Δανάη,  η οποία θα υποστηρίζει όλα τα μέλη της σχολικής μονάδας και τους γονείς των μαθητών, όπου καθίσταται απαραίτητο, ως μέλος της ΕΔΥ του σχολείου.

Όσοι γονείς επιθυμείτε να έχετε συνάντηση με την ψυχολόγο του σχολείου, παρακαλούμε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του σχολείου (2106665358) κάθε Πέμπτη από τις 09:00 μέχρι τις 12:30 για να κλείσετε ραντεβού.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και για την υποβολή αιτήματος υποστήριξης μπορείτε να επικοινωνείτε και με τη Διεύθυνση του σχολείου τηλεφωνικά στο 2106666530 και ηλεκτρονικά στο mail@3gym-pallin.att.sch.gr.