Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, καλή σχολική χρονιά 2023-2024.
Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός του 3ου Γυμνασίου Παλλήνης θα τελεστεί τη Δευτέρα 11/9/2023 στις 8:30 π.μ. Τα μισθωμένα λεωφορεία της Περιφέρειας θα φέρουν τους/τις μαθητές/μαθήτριες στο σχολείο στις 8:15 π.μ. και θα αναχωρήσουν στις 11:00 π.μ. Μετά τον Αγιασμό θα δοθούν τα σχολικά βιβλία στους μαθητές /στις μαθήτριες και των τριών τάξεων.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι χρειάζεται να συμπληρώσετε τις Υπεύθυνες Δηλώσεις εγγραφής στην Α΄ τάξη (ή ανανέωσης εγγραφής στη Β΄ και Γ΄ τάξη) ypdil2023, καθώς και τις Υπεύθυνες Δηλώσεις φωτογράφησης ΥΔ Φωτογράφησης και μετακίνησης με πούλμαν ΥΔ για ΠΟΥΛΜΑΝ (όσων μαθητών/τριών η κατοικία απέχει τουλάχιστον 3 χιλιόμετρα από το σχολείο, σύμφωνα με τη νομοθεσία). Ειδικά για την Α΄ τάξη χρειάζεται επιπλέον να συμπληρωθεί ΑΔΥΜ adym (Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή) από ιατρό (παιδίατρο, γενικό ιατρό ή παθολόγο), το οποίο ισχύει για τρία χρόνια, και να κατατεθεί στο σχολείο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τις δηλώσεις δια ζώσης στο σχολείο καθημερινά (από 8:00 π.μ. έως 14:00) έως και τη Δευτέρα 11/9/2023. Εναλλακτικά, μπορείτε να τις υπογράψετε ηλεκτρονικά μέσω gov.gr ή σε ΚΕΠ και να τις αποστείλετε στο email του σχολείου (mail@3gym-pallin.att.sch.gr).

Ευχόμαστε σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη κατά τη νέα σχολική χρονιά. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς η χρονιά αυτή και να αποδώσει πολλούς καρπούς, γνώσεις, εμπειρίες, δημιουργικότητα, ανάπτυξη και επίτευξη υψηλών στόχων. Ευελπιστούμε στην αγαστή συνεργασία όλων, ώστε να προσφέρουμε ό, τι καλύτερο στα παιδιά μας. Δικό τους είναι το μέλλον και δική μας ευθύνη να στηρίζουμε τα όνειρα, τις ελπίδες, τα οράματά τους, προσφέροντας άοκνα τον καλύτερο εαυτό μας.

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια
Παρασκευή Παπακωνσταντίνου